Is er toevallig een vriend, vriendin, familielid of kennis jarig binnenkort? Dan is het misschien leuk om hem of haar een technologisch snufje als cadeau te geven. Vaak zijn tech gadgets duur, maar wij hebben speciaal voor jou 6 goedkope tech gadgets bij elkaar gezocht!

1. Smart plug

Dit handige apparaatje zorgt ervoor dat jou huis extra veilig wordt. Met de TP-Link HS100 – Wifi Smart Plug kan je overal vanaf je telefoon stopcontacten aan en uit zetten. Ben je bijna thuis en wil je het huis vast opwarmen? Dat kan simpel met een smart plug. De plug is ook voorzien van een timer, waarbij bijvoorbeeld een krultang automatisch uitgaat na een tijdje om brand te voorkomen. Nog een handige functie is een tijdschema, zo kan je bijvoorbeeld lichten uit en aan laten gaan op een bepaalde tijd. Het lijkt dan alsof er altijd iemand thuis is, inbrekers maken geen schijn van kans meer!

2. Telefoonhouder voor in de auto

telefoonhouder-ventilatierooster-1

Op je telefoon zitten tijdens het rijden is levensgevaarlijk en inmiddels ook verboden. Met deze handige Aukey Telefoonhouder houdt je jezelf en je medeweggebruikers veilig. Deze telefoonhouder werkt magnetisch en is te bevestigen op elk ventilatierooster. Je doet heel simpel een plaatje tussen je telefoonhoesje en je telefoon, waardoor je hem altijd heel makkelijk kan bevestigen. Het mooie is dat dit voor elke telefoon en in bijna elke auto kan!

3. Tile Mate

tile-mate

Raak jij vaak je sleutels, portemonnee of telefoon kwijt? Dan wordt de Tile Mate jouw nieuwe beste vriend. Hoe werkt het? De Tile Mate bevestig je aan je sleutels of stop je in je portemonnee, vervolgens installeer je een app op je telefoon. Met deze app kan je via bluetooth de Tile Mate oproepen. Hij maakt dan een geluid, zodat je weet waar je sleutels liggen. Het mooie is dat het ook de andere kant op werkt. Ben je je telefoon kwijt? Druk op de Tile Mate en je telefoon maakt een geluid. De tracker in de Tile Mate houdt bij waar je als laatst bent geweest. Mocht je dus buiten bereik zijn, dan weet je waar je eerst heen moet gaan.

4. Smart led lamp

innr-smart-lamp

De kans is groot dat je al bekend met smart led lampen. Mocht je er nog niet bekend mee zijn: het zijn lampen die je via je telefoon kan bedienen. Met de Innr RB 185C kan je ook kleuren instellen. Wil je het romantisch maken? Dan dim je het licht heel simpel met een rode tint. Deze lamp is ook compatibel met Philips Hue.

5. Goedkope VR bril

vr-bril

Virtual Reality wordt steeds populairder en gaat in de toekomst waarschijnlijk heel groot worden. Helaas is een echte Oculus VR bril een beetje te duur als cadeau, maar gelukkig is er een goedkope variant. Ondanks dat de kwaliteit een stuk minder is, kan je op de Shinecon VR bril ook gewoon spelletjes spelen. Bij de bril zit ook een afstandsbediening!

6. Telefoonlens

clip-on-telefoon-lens

Als laatste hebben we een lens die je op je telefoon kan plaatsen. De lens heeft een 8x vergroting en is op elke telefoon te bevestigen. Deze smartphone zoomlens is voorzien van instelbare focus, waardoor je nu ook van verre afstand mooie foto’s of video’s kan maken!

 

Hopelijk zit er voor jouw een leuk cadeautje tussen en kan je weer iemand blij maken met een leuke technische gadget!

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *