kookworkshop

Met collega’s een vergadering houden, als afsluiting een diner en helemaal zelf bereid? Er zijn vele soorten en mogelijkheden om een kookworkshop te houden in Amsterdam. In dit artikel ga ik u wat meer vertellen over hoe te vergaderen op een bijzondere locatie en aansluitend een kookworkshop te houden.

Vergaderlocatie Amsterdam

In Amsterdam zijn er verschillende mogelijkheden om een bijzondere vergaderruimte te huren. Wilt u even het kantoor uit om een goede kennissessie te houden over de nieuwe dienst of het nieuwe product dat gelanceerd gaat worden? Of wilt u een kwartaalmeeting houden op zo’n mooie locatie om uw personeel te verassen en ze een leuke, relaxte en bijzondere dag te geven voor hun harde werken het afgelopen kwartaal?

Zaalverhuur in Amsterdam is een breed begrip en er zijn daarom ook veel mogelijkheden. Als u geïnteresseerd bent in een locatie te huren, bekijk dan goed wat de locatie zelf is en wat u voor extra’s kan huren, krijgt en wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld alle catering, bediening en hardware voor de presentatie zelf regelen, maar wilt u dit wel? Misschien zit het bij die ene locatie het er wel allemaal bij. Daarom is het goed om van tevoren goed te opties te bekijken en dan een beslissing te nemen over wat het beste past bij uw wensen.

De locatie is ook nog een aandachtspunt. Wilt u in het midden van Amsterdam vergaderen? Of liever in bijvoorbeeld vergaderen in Abcoude, dit ligt naast Amsterdam. Verschillende factoren kunnen hier natuurlijk in meespelen. Om te beginnen natuurlijk waar u vandaan moet komen met uw personeel maar ook het verkeer wat u onderweg tegen zult komen en natuurlijk parkeermogelijkheden. Bekijk dus goed of het wel handig is om met al uw betrokkenen in Amsterdam te vergaderen of misschien het beter is om in de buurt van Amsterdam te vergaderen om het te vergemakkelijken voor iedereen.

Kookworkshop Amsterdam

Een kookworkshop, superleuk idee natuurlijk om dit met uw betrokken te gaan doen na de meeting of überhaupt als uitje. Zo kunt u de kunsten gelijk zien van uw personeel of collega’s en ze wellicht imponeren met uw kookkunsten. Een gemiddelde kookworkshop duurt ongeveer drie en een half uur, dit in wel inclusief het ook opeten van het bereidde eten.

Het is erg handig als u natuurlijk van tevoren er rekening mee houdt dat er vegetariërs, mensen met allergieën en mensen die echt geen dingen lusten zijn. Als u hiervan tevoren geen rekening mee wilt houden is het handig om uw personeel hierover te informeren of een workshop uit te zoeken die voor elk wat te bieden heeft. Een zogeheten kookworkshop op maat!

De mogelijkheden zijn natuurlijk erg uitgebreid en bekijk dus goed wat bijvoorbeeld bij de vergadering, uw bedrijf, het personeel of juist bij u past! Als u geïnteresseerd bent in een vergadering of kookworkshop, kunt u hier op de website ook nog wat meer informatie vinden, voor eventuele vragen over dit artikel of andere vragen kunt u ook gerust even contact opnemen.

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *