luchtballonvaart-breda

Stap in, stijg op en vergaap je aan magnifieke vergezichten boven Breda. Tijdens een luchtballonvaart van een uur doe je mooie herinneringen op die je je hele leven bij je houdt. Uitgestrekte weilanden, ruige natuur en een historisch centrum. De omgeving van Breda is op zich al mooi genoeg, maar is natuurlijk nog veel indrukwekkender van bovenaf vanuit een luchtballon!

Iedereen heeft weleens een ballonvlucht gezien

Ballonvluchten. Iedereen heeft ze weleens aanschouwd vanaf de grond. Vooral kinderen zijn vaak geïntrigeerd. Maar het zweven op de wind hoog in de lucht spreekt tot ieders verbeelding. Om maar niet te spreken over de adembenemende uitzichten die je hebt vanuit de ballonmand. Veel mensen hebben sinds het ontstaan van de luchtballonvaart een vaart gemaakt. Toch heeft het merendeel nog geen kennis gemaakt met dit luchtige fenomeen. En dat is erg zonde, want vandaag de dag is het boeken van een luchtballonvaart heel laagdrempelig en voordelig!

Opstijgen kan in heel Nederland

Opstijgen kan op steeds meer locaties door heel Nederland. De kans dat je vanuit je (figuurlijke) achtertuin kunt opstijgen is zeer aannemelijk. Hoe gaaf is het om je eigen omgeving van uit de lucht te verkennen? Natuurlijk weet je nooit waar de wind je naartoe voert, maar dat maakt het juist zo leuk. Op volledig veilige wijze, laat de professionele ballonvaarder je meevoeren in de richting die de wind bepaalt. Hoog boven de drukte van het dagelijks leven, weg van alle geluiden, aanschouw je als een vogel de pracht van de omgeving.

Bewonder Breda van boven

Opstijgen voor een ballonvaart in Breda is een van de vele mogelijkheden in Nederland. Verlaat het vasteland en stijg op naar zo’n 1.000 tot 2.000 meter vanwaar je kilometers ver weg kunt kijken. Tuur vanuit je mand naar de natuurgebieden van Nationaal Park De Biesbosch of vergaap je aan de sprookjestaferelen van de Efteling in Kaatsheuvel. Kom je enigszins in de buurt van het historische centrum van Breda, dan zie je direct de Grote Kerk verrijzen! Laat je verrassen en boek vandaag nog een ballonvlucht!

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *