mooie-rugzak

Sinds wanneer heb jij voor het laatst een rugzak gedragen? Voor sommige vrouwen is dit misschien de middelbare school geweest. Eigenlijk wel gek, want rugzakken kunnen juist heel erg mooi zijn! Ben jij benieuwd met wat voor rugzak je nu helemaal hip bent, zonder dat je eruit ziet als een scholier? Hieronder zullen we een aantal leuke rugzakken met je delen! 

Leren rugzak

Voor de zomer is het bijvoorbeeld leuk om een bruin leren rugzak te dragen, zo eentje die je bijvoorbeeld op een marktje op Ibiza kan kopen. Kies er eentje met gespen, franjes, kraaltjes of veertjes eraan, als je helemaal fan bent van de boho stijl! Dit soort rugzakjes zijn superleuk voor festivals, maar kunnen eigenlijk iedere dag gedragen worden met bijvoorbeeld een spijkerjack.

Gevlochten of gehaakte rugzak

Heb jij een hele meisjesachtige of vrouwelijke kledingstijl en zoek je een dames rugzak die hierbij past? Ga dan voor een een gehaakte of gevlochten rugzak! Gehaakte rugzakken komen in allerlei vormen, maar door de materiaalbewerking zal het een ietwat lieve uitstraling hebben. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gehaakte rugzak van katoen of wol, deze voelt lekker zacht aan! Of ga voor een gevlochten rieten rugzak! Misschien ken je die foto’s van Jane Birkin in de jaren ’60 nog wel waarop zij met een rieten tas liep. Een rieten rugzak is een moderne versie van deze klassieker!

Fluwelen rugzak

Fluweel is een stof die we al een aantal seizoenen terug hebben zien komen. Fluwelen rugzakken zijn daarom een leuke manier om aan deze trend mee te doen! Vooral als de kou weer aanbreekt in de herfst of winter, staat fluweel heel chique. Kies wel voor een fluwelen rugzak die niet al te groot is, zodat je de rugzak ook voor nettere gelegenheden kunt dragen. Zo’n tas is dan weer eens wat anders dan een schoudertasje of clutch!

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *