We doen er van alles aan om er goed uit te zien. We willen iets uitstralen, je hebt een bepaalde stijl en dit wil je uiten door middel van kleding en accessoires. Vaak vergeten we hoe belangrijk een bril is voor je uitstraling. Een bril is het eerste wat iemand ziet wanneer je met iemand praat. Je kijkt elkaar in de ogen en daarbij zie je constant het montuur van de bril. Je kunt je uitstraling drastisch veranderen door eens van montuur te wisselen. Heb je altijd een onopvallend montuur met lichte kleuren? Ga eens voor iets totaal anders! Ga op zoek naar een opvallend montuur met een donkere kleur.

 

Kies het model dat past bij jou

Welke bril je ook kiest, het is belangrijk dat deze bij je past. Je kiest de bril uit op basis van vorm, kleur en stijl. Probeer brillen altijd uit. Niet alle modellen en kleuren passen bij de vorm van je hoofd en de kleur van je huid en haren. Ben je op zoek naar een andere stijl? Kies dan altijd een stijl die alsnog goed bij je past. Als je een model kiest dat totaal niet bij je karakter en uiterlijk past, dan zal dit opvallen bij anderen. Mensen denken dat je een excentriek type bent terwijl je dit helemaal niet bent. Dit kan ontzettend irritant zijn! Kies altijd een stijl en montuur die passen bij je innerlijk en uiterlijk.

 

Multifocale bril

Op zoek naar een betaalbare, multifocale bril? Kijk eens naar de multifocale brillen van Brilerbij.nl, hier vind je allerlei soorten brillen en je kunt ze thuis uitproberen. Je betaalt een standaard bedrag voor een setje multifocale glazen. Het maakt niet uit welk montuur je hierbij wilt. Alle combinaties zijn mogelijk! Bekijk het assortiment en kies een aantal brillen uit die je leuk vindt. Je kunt ze gratis en voor niets thuis uittesten. Een bezoekje aan de winkel is ook altijd een optie.

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *