kiezen-van-bed

Het kiezen van een bed is een belangrijke beslissing, je besteedt er namelijk best veel tijd in. Een bed moet lekker liggen, het moet in de slaapkamer passen etc. Het kan dus nogal een overweldigende keus zijn, maar met dit stappenplan wordt het een stuk makkelijker.

 

Wees niet zuinig met het budget

Als eerste moet je natuurlijk een budget stellen, maar van alle slaapkamermeubels is dit toch wel de belangrijkste. Zo is een boxspring misschien duur, maar hij ligt over het algemeen wel erg lekker, en is het geld dus misschien wel waard. Als je een eenpersoonsbed gaat kopen dan scheelt dit natuurlijk automatisch in de kosten, maar als je stukken beter in een dubbele boxspring ligt dan is het misschien verstandig om het budget te verhogen.

 

Een mooi bed

Hoe het bed eruitziet is natuurlijk ook niet onbelangrijk, het moet wel bij de rest van de kamer passen. Kies dus een bed wat qua stijl bij de rest van de kamer past.

 

Het kinderbed

Wanneer je een kinderbed voor jouw kind gaat aanschaffen dan willen zij hier natuurlijk ook in een zegje in hebben. Misschien willen ze wel een autobed of een piraten bed, dan kun je hier ook zeker naar kijken. Dit hoeft niet meteen heel druk of overdreven te zijn, je hebt ook een autobed of een piraten bed wat meer ingetogen is.

 

kinderbed

 

Ga bedden proef liggen

Een bed moet natuurlijk lekker liggen, en dat moet je testen voordat je een bed met matras aanschaft. Wanneer je al wat ouder bent dan ligt een speciaal senioren bed wellicht lekkerder dan bedden die je eerst had. Het belangrijkste is dat jij je ondersteund voelt wanneer je ligt te slapen, controleer hier dus zeker op.

 

Wanneer je al deze stappen hebt uitgevoerd moet het je waarschijnlijk wel lukken om het beste bed voor jou te vinden die ook bij de rest van de slaapkamermeubels past. Dan heb je het ideale bed gevonden en wordt het s’ ochtends nog moeilijker om uit bed te komen.

Wat een leuk idee? Een bureaubed! Bekijk het filmpje hieronder eens….;-)

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *