barebells

Het is de laatste jaren gigantisch in opkomst geweest; het creëren van een zo strak mogelijk lichaam. Bij het streven naar dat doel spelen twee zaken een grote rol; je voedselpatroon en uiteraard de sportschool.

 

Op het gebied van voeding is er de laatste jaren ook het nodige veranderd. Er zijn nieuwe denkwijzen ontstaan, waarbij uiteraard ook nieuwe producten horen. Eén van de fabrikanten die aan de top van de markt staat is Barebells.

 

Deze, van oorsprong Zweedse, fabrikant produceert eiwitrepen die uniek zijn qua textuur én qua smaakbeleving. Bij deze eiwitrepen ligt de nadruk op de voedingswaardes die horen bij een dergelijke reep. Het is voor een sporter van belang dat de voedingswaardes optimaal zijn. Dat wil zeggen; zoveel mogelijk eiwit en zo min mogelijk suikers. Op die manier kunnen eiwitrepen een behoorlijke positieve toevoeging zijn.

 

Bij de eiwitrepen van Barebells is dat absoluut van toepassing. Graag zetten we een paar voedingswaardes op een rijtje die horen bij deze voedingsrepen.

Allereerst valt de hoeveelheid eiwitten op. Eén reep bevat namelijk maar liefst 20 gram eiwit. Dat is, zeker relatief gezien, erg gunstig voor een sporter.

 

Daarnaast heeft een dergelijke voedingsreep maximaal 2 gram suiker in zich. We hoeven jou waarschijnlijk niet meer uit te leggen dat te grote hoeveelheden suikers funest zijn voor het menselijk lichaam. Wat dat betreft zijn de eiwitrepen van Barebells ook uitmuntend te noemen. Maximaal 2 gram suiker in één eiwitreep is gewoon erg keurig.

 

Daarnaast zijn de eiwitrepen ook nog een verbazingwekkend lekker. Hoe dat komt? Barebells heeft het voor elkaar gekregen om een verrassend lekker smaak aan de eiwitrepen mee te geven. Je kan bovendien kiezen uit meerdere soorten smaken, waaronder Coconut, Salty Peanut, White Chocolate ALmond en Cookies & Cream.

 

Wat houdt jou nog tegen? Probeer de eiwitrepen van Barebells eens en geniet van de smaaksensatie!

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *