hennepzaadolie

Wilt u gezond eruitzien maar ook gezond voelen en dat op een hele makkelijke manier? Dit is dan een oplossing, hennepolie. In dit artikel ga ik u hier wat meer over vertellen. De onderwerpen die ik ga behandelen is waarom het gezond is, waar u het bij kan innemen, wat voor positieve werking het heeft op verschillende ziektes en waarop u moet letten bij het kopen ervan.

Waarom is hennepolie gezond?

Er zijn veel verschillende namen, zo kunt u wietolie kopen, cannabisolie kopen en hennepzaadolie kopen. Eigenlijk komen ze allemaal op hetzelfde, maar wat houdt het precies in en waarom is het zo gezond?

Om te beginnen hoe het wordt gewonnen. Het begint allemaal bij de hennepplant. Hieruit komen zaadjes en wordt er dus ook hennepolie van gemaakt. In sommige gevallen wordt er gebruikt gemaakt van een speciaal soort hennepplant waar de beste verhouding is bij de essentiële vetzuren. Deze soort van hennepolie wordt geproduceerd in Canada waar tevens ook de gezondste hennepolie gemaakt wordt. In de olie zitten veel verschillende vetten, zo zit er Omega 3, 6 en 9 in.

Genezende werking van deze olie?

Het is nooit echt bevestigd dat de olie echt genezende werkingen heeft maar toch is het duidelijk te zien dat er grote voordelen aan de inname van deze olie zit. Dit komt door de omega vetzuren en daarom wordt er ook in sommige gevallen ook echt vanuit gegaan dat er een genezende werking aan deze olie zit.

Het is ook erg goed voor uw hart en bloedvaten. Het kan helpen bij verschillende hart- en vaatziektes maar ook het voorkomen. Ik wil nu niet zeggen dat het een genezende werking heeft maar wel dat er een positieve werking aan zit. Dit geld ook bij de ziekte kanker.

Om nog wat verschillende extra ziektes te noemen waar deze olie een gezonde invloed op heeft. Om te beginnen kan het helpen tegen een hoge bloeddruk, puistjes, acne, reuma, oogziektes, zweren, om te helpen bij afvallen, tegen ADHD en ook dus bij kanker heeft het een positieve werking.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om het bij uw maaltijd te voegen en de gezonde werking daarvan te krijgen. Omdat uw lichaam niet de vetzuren Omega 3 en Omega 6 aanmaakt is het erg handig om het via deze olie te doen. Ik beveel u aan om minimaal één en maximaal twee eetlepels van deze olie te gebruiken. Dit kan bij bijvoorbeeld een smoothie, bij een dressing en zelfs over uw pizza. Er zijn dus eigenlijk geen excuses meer om het niet te gaan gebruiken!

Bij het kopen van hennepolie moet u goed opletten dat u biologische olie koopt. Dit omdat dit goede voordelen heeft naast de goede voordelen die de olie al heeft. Voor de mogelijkheden bekijk onze website, heeft u vragen en/of opmerkingen kunt u ook altijd contact opnemen.

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *